Massage


Hos oss hittar du Niina Frolid och Pernilla Boije Norman. Niina är utbildad massageterapeut vid Axelssons Gymnastiska Institut och erbjuder klassisk massage.
Pernilla  utbildar sig till medicinsk massageterapeut på Hälsoteket och erbjuder till att börja med erbjuder klassisk massage med elevpris.
Pernilla är även specialiserad på behandlingar med hjälp av HHP andullationssystem. 

Andullationsmassagen med djupverkande infravärme ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Därför betyder Andullation inte bara att stimulera huden och musklerna, utan även samspelet av de inre organen. Detta är en viktig förutsättning för att behålla din hälsa.

 

Det som skiljer andullationsmassage jämfört med vibrationer i generella termer i t.ex. en enklare massagemadrass, är att systemet arbetar med olika vibrationsfrekvenser. Dessa frekvenser påverkar i sin tur olika organ och vävnader i kroppen vilket möjliggör positiva effekter på många olika sjukdoms- och smärttillstånd. Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ.

Det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifierade medicinska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.

HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och massörer.

Du ligger med kläderna på i massagebädden under behandlingen som varar ca 20-30 min.
Detta kan t.ex lindra vid kronisk smärta i samband med artros, fibromyalgi, nack-/muskelsmärtor, träningsvärk och andra besvär.

 

 Priser:
 Andulation 40 min.  250:- , klippkort 5 ggr 1100:-

Klassisk massage hos Pernilla ( efter att 1:a delen i utbildningen är klar)  50 min. 450:-
Klassisk massage hos Niina 30 min. 350:-  
Klassisk massage hos Niina 60 min. 595:- 

Här bokar du din tid:

Boka tid
Klicka på knappen för att komma till bokningenPernilla innehar F-skattsedel och är elevförsäkrad genom kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Vill du veta mer så mailar du till : pernilla.boije@gmail.com

ÖPPETTIDER

Måndag: 05:00-23:00
Tisdag: 05:00-23:00
Onsdag: 05:00-23:00
Torsdag: 05:00-23:00
Fredag: 05:00-22:00
Lördag: 07:00-20:00
Söndag: 07:00-23:00